Het is eindelijk zover de bouw van het nieuwe zwembad in Oostende is klaar. Vandaag werd bekend gemaakt dat het zwembad op 1 mei 2021 zijn deuren opent. De werken hadden eigenlijk wat vroeger klaar moeten zijn maar nu is het gebouw toch opgeleverd. Het zwembad is gelegen aan de hoek van de Northlaan en de Nieuwpoortsesteenweg.

Normaal gezien moest het nieuwe zwembad “Brigitte Becue” geopend worden begin 2021 maar door een aantal problemen met de bouw van het zwembad liep dat project wat vertraging op. Het nieuwe zwembad bevat een olympisch bad, een welness-gedeelte, glijbanen en een cafetaria.

Nu de bouw opgeleverd werd heeft de stad nog een maand tijd nodig om het personeel te trainen, de cafetaria in te richten zodat het zwembad op 1 mei klaar is voor de opening. Het oude zwembad van Oostende blijft nog open tot en met zondag 25 april, tussen 26 en 30 april wordt al het materiaal verhuisd.

Het zal geen feestelijke opening worden want door de coronamaatregelen is het zwembad enkel open voor mensen die baantjes willen zwemmen.

Wie vandaag een abonnement heeft voor het zwembad kan dat nog gebruiken tot de laatste dag dat het open is. Voor het aantal beurten dat dan nog over is zal er een verrekening gebeuren.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in