Als we het nu graag hebben of niet het coronavirus komt nu wel heel dichtbij met zes nieuwe besmettingen in België. De zes nieuwe besmettingen werden vandaag bekend gemaakt, het is de verwachting dat er nog meer gevallen zullen volgen.

Voor Oostende kan het Coronavirus een groter probleem worden dan andere steden, het virus is vooral gevaarlijk voor ouderen en mensen die al zwakker zijn. In Oostende is de gemiddelde leeftijd een stuk hoger dan in andere steden in Vlaanderen.

Geen reden tot paniek maar je kan best alle mogelijke voorzorgsmaatregelen nemen, daarom lanceerde Vlaanderen volgende info omtrent het virus.

Wat kan je doen tegen het Coronavirus?

2 REACTIES

  1. Hallo iedereen , ik ben Pierre Hermans uit de Nijverheidstraat in 8400 Oostende , kan iemand mij zeggen waar ik de toestand van Oostende kan vinden wat betreft het corona virus ? Mijn e-mail adres is hermanspierre58@gmail.com alvast bedankt ! Misschien zou het interessant zijn dat de mensen van Oostende dit ook weten , dat zou een stimulans zijn om het nog beter te doen , is er geen media kanaal die hiervoor kan zorgen ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in