Zonet kregen we ook de cijfers binnen over het aantal coronabesmettingen in het Serruys ziekenhuis in Oostende. Ook vandaag kwamen er vijf nieuwe patiënten binnen die nog moeten afwachten of ze al dan niet besmet zijn met het virus.

Hierbij de status in Campus Henri Serruys op MAANDAG 20 april.

AANTAL COVID 19 PATIENTEN

Op de afdeling D 15 dat is de afdeling waarop patiënten worden opgenomen en verblijven tot er zekerheid is dat ze positief zijn, daar zijn vandaag 5 patiënten opgenomen die wachten op het resultaat van hun test maar die vermoedelijk besmet zijn met het virus.

Op de afdeling DZ 8, dat is de afdeling waarop positieve COVID-19 patiënten verblijven, momenteel verblijven er 14 patiënten op deze afdeling.

Op de afdeling C7, dat is ook een afdeling in het ziekenhuis waarop positieve COVID-19 patiënten verblijven, nu zijn er op deze afdeling 13 patiënten opgenomen.

Pediatrie dat is de afdeling waarop kinderen worden opgevangen , daar is niemand besmet met het virus.

IZ dat zijn de intensieve zorgen, dat zijn de patiënten die er het ergst aan toe zijn door de ziekte, vandaag zijn er 6 patiënten die verblijven op deze afdeling van wie er 3 beademend moeten worden.

In totaal verblijven er nu 38 patiënten in de campus Henri Serruys die als COVID-19 patiënten worden beschouwd, geen enkele patiënt mocht het ziekenhuis verlaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in