Zonet kregen we ook de cijfers binnen over het aantal coronabesmettingen in het Serruys ziekenhuis in Oostende. Ook vandaag kwamen er vijf nieuwe patiënten binnen die nog moeten afwachten of ze al dan niet besmet zijn met het virus.

Hierbij de status in Campus Henri Serruys op woensdag 22 april.

AANTAL COVID 19 PATIENTEN

Op de afdeling D 15 dat is de afdeling waarop patiënten worden opgenomen en verblijven tot er zekerheid is dat ze positief zijn, daar zijn vandaag 3 patiënten opgenomen die wachten op het resultaat van hun test maar die vermoedelijk besmet zijn met het virus.

Op de afdeling DZ 8, dat is de afdeling waarop positieve COVID-19 patiënten verblijven, momenteel verblijven er 11 patiënten op deze afdeling dat is een daling van 3 patiënten tegenover het vorige rapport.

Op de afdeling C7, dat is ook een afdeling in het ziekenhuis waarop positieve COVID-19 patiënten verblijven, nu zijn er op deze afdeling 12 patiënten opgenomen, ook hier valt een daling van 1 patiënt te noteren.

Pediatrie dat is de afdeling waarop kinderen worden opgevangen , daar is niemand besmet met het virus.

IZ dat zijn de intensieve zorgen, dat zijn de patiënten die er het ergst aan toe zijn door de ziekte, vandaag zijn er 5 patiënten die verblijven op deze afdeling van wie er 2 beademend moeten worden.

In totaal verblijven er nu 31 patiënten in de campus Henri Serruys die als COVID-19 patiënten worden beschouwd, 4 patiëten mochten het ziekenhuis verlaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in