Het gaat langzaam de goeie kant uit met het aantal ziekenhuisopnames gerelateerd aan het coronavirus. Vandaag raakte bekend dat het Serruys ziekenhuis één van de twee afdelingen die speciaal voor coronabesmette personen was voorbestemd, gesloten kon worden. Toch zijn ook vandaag nog vier patiënten die zich hebben aangemeld en die wachten op het resultaat van hun test.

Hierbij de status in Campus Henri Serruys op dinsdag 28 april.

AANTAL COVID 19 PATIENTEN

Op de afdeling D 15 dat is de afdeling waarop patiënten worden opgenomen en verblijven tot er zekerheid is dat ze positief zijn, daar zijn vandaag 4 patiënten opgenomen die wachten op het resultaat van hun test maar die vermoedelijk besmet zijn met het virus.

Op de afdeling DZ 8, dat is de afdeling waarop positieve COVID-19 patiënten verblijven, momenteel verblijven er 22 patiënten op deze afdeling.

Op de afdeling C7, dat is ook een afdeling in het ziekenhuis waarop positieve COVID-19 patiënten verblijven, werd afgesloten.

Pediatrie dat is de afdeling waarop kinderen worden opgevangen , daar is niemand besmet met het virus.

IZ dat zijn de intensieve zorgen, dat zijn de patiënten die er het ergst aan toe zijn door de ziekte, vandaag zijn er 3 patiënten die verblijven op deze afdeling van wie er 1 beademend moet worden.

In totaal verblijven er nu 29 patiënten in de campus Henri Serruys die als COVID-19 patiënten worden beschouwd.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in