We hebben de laatste twee weekends telkens een ferme storm over ons heen gekregen, voor Ciara was er nog gewaarschuwd voor Dennis al veel minder. Dennis bleek uiteindelijk toch steviger dan gedacht en zorgde hier en daar voor schade, nu Dennis het land juist uit is komt Ellen eraan.

De Strekdammen zijn nog maar net opnieuw geopend of er is al sprake van een volgende storm nu is het Ellen die op bezoek komt. De storm zelf is nog te ver af om te weten wat de impact exact zal zijn. Het lijkt erop dat het opnieuw een lichtere storm wordt dan diegene die we al hebben gehad.

Volgens de eerste voorspellingen zou Ellen vanaf zaterdag in de buurt van Oostende landen. Vanaf vrijdagavond zou de wind in sterkte gaan toenemen en tot en met zondag krijgen we rukwinden tot 80 km per uur over ons heen. We zijn ondertussen al meer gewend maar een aangename zaterdag wordt het in elk geval niet. We mogen ons verwachten aan een grijze, winderige en regenachtige zaterdag.

Zondag zou iets beter moeten zijn maar ook dan waait de wind nog stevig, tegen de late avond neemt de wind in kracht af.

Let wel het is nog heel erg ver voor voorspellingen maar het geeft wel een indicatie over welk soort weer we mogen verwachten in het komend weekend in Oostende.

Dit artikel wordt jou aangeboden door:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in