Ciara is nog maar net uit Oostende vertrokken of daar is de volgende storm al, die kreeg de naam Dennis. Dennis is het kleine broertje van Ciara. Het KMI waarschuwt voor rukwinden tot 80 km per uur en ook het noodnummer 1722 werd opnieuw geactiveerd.

Sinds gisterenavond is het noodnummer 1722 opnieuw tijdelijk actief, want ook vandaag wordt opnieuw overlast verwacht. Dennis zal vooral tijdens het weekend actief zijn maar vanaf vandaag kunnen we al rukwinden tot 80 km per uur verwachten. Tijdens het weekend zouden rukwinden tot 90 km per uur mogelijk zijn.

Naast de regen krijgen we vanmorgen ook nog een actieve regenzone over Oostende tegen de avond zou het droger moeten worden de temperaturen dalen vandaag ook tot 6 graden.

Vrijdag wordt een iets rustigere dag waarin er minder wind is, tegen de avond neemt de kracht van de wind toe. Volgens Windfinder moeten ons in Oostende opnieuw aan stormachtige zondag verwachten. Het wordt in elk geval een winderig weekend en dat voor het tweede weekend op rij.

Heb jij nieuws voor ons? Stuur het ons via info@hetostendsnieuws.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in