Op vrijdag 17 mei vertrekken twee leden van Vespa Club Oostende op een rit van niet minder 8.000 kilometer door tien Europese landen.

Onder de naam Vespa for Life hopen Marc Dedulle en Michel Boschloos onderweg zo veel mogelijk geld in te zamelen ten voordele van de MUG-helikopter van het Instituut Dringende Medische Hulpverlening in Brugge. ‘Ik wou al langer iets doen voor de MUG-helikopter.’ zegt Marc Dedulle. ‘Toen ik mijn collega en mede-Vesparijder Michel aansprak om samen deel te nemen aan de Vespa Alp Days in Oostenrijk en de Vespa World Days in Hongarije kwamen we op het idee om daar een liefdadigheidsactie aan te koppelen.

We staken de koppen bij elkaar en besloten in te spelen op de verzamelwoede die in het Vespawereldje heerst.’ ‘Stickers, banners, geborduurde patches en metalen plaketten, het is allemaal zeer gegeerd vanaf het moment dat het van ver of van dicht met Vespa’s te maken heeft.’ lacht Michel, ‘Daar maken we handig gebruik van in de hoop dat het een mooi bedrag opbrengt voor de MUG-heli.’ 

De volledige rit van beide scooterrijders start op 17 mei en duurt tot 20 juni. Onderweg rijden ze doorheen België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Montenegro, Albanië, Kroatië, Slovenië en Hongarije. Wie meer wil weten over Vespa for Life of zelf wil steunen kan terecht op www.vespaforlife.eu. Je kan hen ook volgen op diverse social media platformen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in