In het begeleidingscentrum De Bolle is men toe aan een nieuwe voetbal- en biljarttafel. Om dit te kunnen betalen wordt er een shirt van Club Brugge geveild. In begeleidingscentrum De Bolle worden jongeren tussen 14 en 21 jaar begeleid die er voltijds of gedeeltelijk verblijven omwille van een problematische leef- of opvoedingssituatie binnen hun gezin

Op het shirt (seizoen 2020-2021) prijken de handtekeningen van Youssouph Badji, Frederico Ricca, Noa Lang, Stefano Denswil, Simon Mignolet (Doelman v/h jaar 2019 en 2020), Ethan Horvath, Hans Vanaken (Gouden Schoen 2019 en 2020), David Okereke en Charles De Ketelaere (Sportbelofte v/h jaar 2020). U ziet de klassieke blauw-zwarte strepen waar hun jaar ‘1891’ fier op de borst blinkt (Club Brugge werd in 1891 opgericht).

Bieden kan door op onderstaande foto te klikken!

De diagonale strepen zijn een subtiele verwijzing naar het logo van Club Brugge en maakt dit shirt nu al uniek. gepresenteerd in kader Levering door middel van overhandiging. in samenspraak, mogelijk met aandacht van de pers.

In begeleidingscentrum De Bolle worden jongeren tussen 14 en 21 jaar begeleid die er voltijds of gedeeltelijk verblijven omwille van een problematische leef- of opvoedingssituatie binnen hun gezin. Contextbegeleiders houden nauw contact met de omgeving van de jongeren om zo samen te werken aan een terugkeer naar het gezin of een overgang naar zelfstandigheid. De jongeren bedanken alvast de toekomstige bieders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in