Sinds vanmorgen is de Cel vermiste personen gestart met de zoektocht naar het lichaam van Jimmy Vanhoucke in de Spuikom. Hiervoor wordt een sonarboot ingezet aan HLN laat Alain Remue weten dat ze alle pistes openhouden maar dat ze ook die van een mogelijk overlijden moeten onderzoeken.

Jimmy Vanhoucke werd het laatst gezien op 27 januari sindsdien is er geen spoor meer gevonden van de man. Eerder deze week werd al een helikopter ingezet in de zoektocht naar Jimmy, vandaag gaat men opnieuw op zoek in en rond de Spuikom. Er werd eerder al gezocht op de Spuikom naar Jimmy maar dat leverde toen niets op.

Vandaag wordt een sonarboot ingezet die de bodem van de Spuikom zal scannen. Er zijn daarnaast ook duikers aanwezig voor het geval er iets gevonden mocht worden. Het is helemaal niet zeker dat het lichaam van Jimmy Vanhoucke zich daar bevindt. Er wordt nog altijd rekening gehouden met het feit dat Jimmy zich ergens zou verbergen.

Het parket heeft nieuwe foto’s gepubliceerd van Jimmy in een apotheek, de beelden werden gemaakt op de dag dat hij het laatst werd gezien.

Jimmy VANHOUCKE

Op woensdag 27 januari 2021, omstreeks 21.45 uur, verliet de 39-jarige Jimmy VANHOUCKE zijn woning in de Voorhavenlaan in Oostende. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Jimmy is 1m80 lang en mager gebouwd. Hij heeft donkerbruin haar en voorhoofdskaalheid.

Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een legerbroek met camouflageprint, een zwarte trui met afbeelding van een doodshoofd, groene sportschoenen en een zwarte pet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in