Vandaag werd er gezocht naar het lichaam van Jimmy Vanhoucke in de Spuikom in Oostende rond de middag werd de zoektocht gestaakt. Er werd door de Cel Vermiste Personen onder leiding van Alain Remue een sonarboot ingezet maar er werd niets gevonden in de Spuikom.

Sinds deze morgen was een sonarboot bezig met het scannen van de bodem van de Spuikom. Meer dan drie uur werd er met de sonarboot gezocht langs de oevers van de Spuikom. Enkel waar de Oesterput zich bevindt kon men niet onderzoeken omdat het water daar te ondiep is.

Even na de middag werd de zoektocht dan gestaakt. Het onderzoek blijft verder gaan en de lokale politie van Oostende blijft zoeken naar een spoor van Jimmy.

Op woensdag 27 januari 2021, omstreeks 21.45 uur, verliet de 39-jarige Jimmy VANHOUCKE zijn woning in de Voorhavenlaan in Oostende. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Jimmy is 1m80 lang en mager gebouwd. Hij heeft donkerbruin haar en voorhoofdskaalheid.

Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een legerbroek met camouflageprint, een zwarte trui met afbeelding van een doodshoofd, groene sportschoenen en een zwarte pet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in