Jimmy Vanhoucke is ondertussen al bijna anderhalve maand niet meer gezien, hij werd het laatst gezien eind januari in Oostende. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem, er werden al verschillende zoekacties georganiseerd maar tot op heden leverden die nog niets op.

Het is voor de familie van Jimmy niet de eerste tegenslag, een paar jaar geleden overleed zijn zus na een overdosis. Ze hopen dan ook dat Jimmy snel terecht is. Er werd al gezocht met een helikopter op verschillende plaatsen in Oostende en ook de Spuikom werd al grondig doorzocht op zoektocht naar een spoor van Jimmy.

Al deze acties leverden tot op vandaag nog niets op. De politie en de cel Vermiste Personen zijn nog steeds bezig met het zoeken naar een spoor van Jimmy maar tot op vandaag is er geen enkel concreet spoor naar hem.

Daarom nogmaals deze oproep:

Op woensdag 27 januari 2021, omstreeks 21.45 uur, verliet de 39-jarige Jimmy VANHOUCKE zijn woning in de Voorhavenlaan in Oostende. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Jimmy is 1m80 lang en mager gebouwd. Hij heeft donkerbruin haar en voorhoofdskaalheid.

Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een legerbroek met camouflageprint, een zwarte trui met afbeelding van een doodshoofd, groene sportschoenen en een zwarte pet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in