Sinds eind januari is er geen enkel spoor meer van Jimmy Vanhoucke, tot grote wanhoop van zijn familie. Hij verdween op 27 januari 2021 en sindsdien is er geen enkel spoor meer. Er werden ondertussen al verschillende pistes onderzocht maar die leverden tot op vandaag geen enkel spoor op.

In de zoektocht naar Jimmy Vanhoucke werd er al met een helikopter gezocht boven bepaalde locaties ook de Spuikom werd al verschillende keren uitgekamd. Daarbij werden kosten noch moeite gespaard er werd ook een sonarboot ingezet om de bodem van de Spuikom te onderzoeken.

Tot op vandaag leverde dat niets op, de politie van Oostende en de cel vermiste personen is nog steeds bezig met de zoektocht maar tot op vandaag is er geen enkel spoor van Jimmy. Zijn familie is kapot van het verdriet de familie werd eerder al getroffen door het overlijden van de zus van Jimmy.

Heb jij meer info of heb je iets gezien? Neem dan zeker contact op met de politie van Oostende.

Op woensdag 27 januari 2021, omstreeks 21.45 uur, verliet de 39-jarige Jimmy VANHOUCKE zijn woning in de Voorhavenlaan in Oostende. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Jimmy is 1m80 lang en mager gebouwd. Hij heeft donkerbruin haar en voorhoofdskaalheid.

Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een legerbroek met camouflageprint, een zwarte trui met afbeelding van een doodshoofd, groene sportschoenen en een zwarte pet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in