De mama van Tabitha Singh vraagt onze hulp in de zoektocht naar haar dochter. Het meisje dat in een instelling in Brugge verblijft is ondertussen al meer dan twee maanden spoorloos. Haar mama is erg ongerust en vraagt hulp er bestaan vermoedens dat het meisje momenteel in Oostende zou verblijven.

Mijn dochter Singh Tabitha is 17 jaar oud. Op 13 februari is ze weggelopen en sindsdien is er geen enkel spoor meer van haar, laat haar mama weten. Tabitha is 1m56 lang heeft bruin haar en bruine ogen. Ze draagt een neuspiercing. Toen ze het laatst werd gezien droeg ze een rode jas met daarop een zwarte kat aan de kap.

De enige aanwijzigingen die we hebben is dat ze ergens in Oostende zou zitten samen met nog een meisje. Vermits ze ondertussen al zo lang weg is ben ik doodongerust en wou vragen of jullie mij zouden willen helpen vraagt haar mama.

Tabitha werd al verschillende malen in Oostende gespot maar tot op vandaag leverde dat geen enkel resultaat op. Haar mama is dan ook heel erg ongerust.

Ze staat bij de politie ook al opgegeven als vermist. Heb jij Tabitha ergens gezien of weet je waar ze momenteel verblijft? Neem dan zeker contact op met de lokale politie van Oostende of Brugge.

Laatste nieuws uit Oostende

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in