Vanmorgen zijn in Zandvoorde, bij Oostende, vier mensen gewond geraakt bij een spectaculair verkeersongeval. Ze reden met hun auto tegen een brugpijler langs de autostrade.

Het ongeval gebeurde rond zeven uur op de A10, aan de afrit Zandvoorde in de richting van Oostende. De auto reed tegen een brugpijler en belandde op zijn dak. Hoe het ongeval is kunnen gebeuren is momenteel nog niet duidelijk

Er zaten vier mensen in de auto. Het waren getuigen die de hulpdiensten verwittigden bij het zien van het ongeval. De bestuurder zat gekneld en werd bevrijd door de brandweer. Een andere inzittende bleek bewusteloos. De bestuurder raakte zwaargewond en is overgebracht naar het Serruysziekenhuis in Oostende. Drie anderen waren lichter gewond en zijn naar het AZ Damiaan en het AZ Sint-Jan overgebracht.

Het ongeval zorgde voor heel wat verkeershinder op de snelweg in de richting van Oostende. Om 9.40 is er nog steeds file om Oostende binnen te rijden, de auto takelen en de brug inspecteren zal nog wat tijd in beslag nemen.

Al meer dan 2.100 Oostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in