Omwille van de corona maatregelen lagen de werkzaamheden in de Adolf Buylstraat een tijd lang stil. Op maandag 27 april 2020 hervat Fluvius de werken.

Op maandag 27 april 2020 hervat Fluvius de werken in de Adolf Buylstraat, onder strikte voorwaarden en met aandacht voor de nodige veiligheidsmaatregelen.

Aan de omwonenden wordt gevraagd om rekening te houden met de ‘social distancing’ tijdens de werkzaamheden en de werknemers die op de werf actief zijn niet te  benaderen of aan te spreken.

De werken starten op 27 april 2020. Dit betekent concreet dat kabels en leidingen verder zullen worden aangelegd worden en dat de sleuven zullen worden hersteld met mager beton. Deze werken zullen, onder voorbehoud, voltooid zijn tegen eind mei 2020.

Daarna worden de nieuwe leidingen in gebruik genomen en worden de (winkel)panden aangesloten op die nieuwe leidingen. Wanneer deze werken kunnen gebeuren, is momenteel nog niet duidelijk. Dit hangt af van de eventuele verlenging van de maatregelen als gevolg van het coronavirus. 

Voor meer info kun je telefonisch of via mail terecht bij de directie Openbaar Domein van Stad Oostende, T 059 25 87 08 of openbaardomein@oostende.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in