Op maandag 8 november start de aannemer met het vernieuwen van het fietspad en de voetpaden in de Taboralaan. In de eerste fase wordt er gewerkt aan de kant van de oneven huisnummers van de Taboralaan tussen de Oosthinderstraat en de Dokter Eduard Moreauxlaan.

Op maandag 8 november start de aannemer met het vernieuwen van het fietspad en de voetpaden in de Taboralaan. De voetpaden van de Taboralaan zullen ter hoogte van de zijstraten doorlopen. De bedoeling is om zo een verkeersremmend effect te verkrijgen. Het nieuwe fietspad – in rode asfalt – wordt aangelegd over een breedte van 2 meter.

De werken zullen in verschillende fasen worden uitgevoerd. In de eerste fase wordt er gewerkt aan de kant van de oneven huisnummers van de Taboralaan tussen de Oosthinderstraat en de Dokter Eduard Moreauxlaan. Na deze fase komt een ander gedeelte van de oneven huisnummers aan bod. Het fietspad wordt pas volledig heraangelegd nadat de voetpaden aan de kant van de oneven huisnummers zijn afgewerkt.

Voor de werken ter hoogte van de Karveelstraat zal de aannemer rijplaten voorzien zodat de toegang tot de straat steeds mogelijk blijft. Voor de Dries Claeysstraat is dit helaas niet mogelijk. De aannemer zal de bewoners tijdig verwittigen als de straat volledig wordt afgesloten.

Tijdens de werken in de Taboralaan blijft plaatselijk verkeer mogelijk. Ter hoogte van de werfzone wordt éénrichtingsverkeer ingevoerd. Bewoners moeten er ook rekening mee houden dat de garages tijdelijk niet bereikbaar zullen zijn en pas terug toegankelijk zijn zodra het voetpad is heraangelegd.

De planning is onder voorbehoud van goede weersomstandigheden. De situatie wordt ter plaatse duidelijk gesignaleerd.

Meer info bij de directie Openbaar Domein, T 059 25 87 10 of openbaardomein@oostende.be 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in