Vanaf maandag 14 september starten in opdracht van Agentschap Wegen & Verkeer herstellingswerken aan de parkeerstroken langs de N318 Nieuwpoortsesteenweg in Oostende.  Indien de weersomstandigheden het toelaten zijn de werken uiterlijk 30 september afgerond.

Wat?
Het werk omvat de vervanging van de kasseien in de parkeerstrook door asfalt. De oude kasseien worden opgebroken.  Er komt een nieuwe greppel en de parkeerstrook wordt heraangelegd in asfalt.  

Hinder per locatie
De parkeerstrook langs de N318 wordt op drie verschillende locaties vernieuwd, namelijk:

  1. Van hoek Spalaan tot inrit Carrefour – rijrichting Centrum (van n°623 tot n°665). 
    Er wordt een omleiding voor alle verkeer voorzien via Spalaan – Groenendaallaan – Derbylaan.  In de Groenendaallaan, Spalaan en Derbylaan geldt een parkeerverbod.  Fietsers moeten ook de omleiding volgen.  De Lijn maakt eveneens gebruik van deze omleiding.  De Groenendaallaan blijft dubbelrichting.
  2. Van Mariakerkelaan naar Mariakerkeplein – rijrichting Centrum (van n°549 tot n°539) Verkeer kan beurtelings door met behulp van wegsignalisatie. Fietsers komen op de rijbaan, dus voorzichtigheid is geboden. Er geldt een tijdelijke snelheidsbeperking van 30 km/u. 
  3. Van Lijsterbeslaan naar Acacialaan – rijrichting Luchthaven (van n°242 tot n°248)  Verkeer kan beurtelings door met behulp van wegsignalisatie. Fietsers komen op de rijbaan, dus voorzichtigheid is geboden. Er geldt een tijdelijke snelheidsbeperking van 30 km/u. 

Timing?
De werken starten maandagochtend 14 september en zijn uiterlijk 30 september afgerond, onder voorbehoud van de weersomstandigheden. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in