Vanaf maandag 16 september 2019 zijn er werkzaamheden aan het kruispunt van de Elisabethlaan met de Eigen-Haardstraat gestart.

Deze ingreep duurt tot en met 06 oktober 2019. Om alles vlot en veilig te laten verlopen, gelden er enkele verkeersmaatregelen.

Overzicht maatregelen:

  • In beide richtingen van de Elisabethlaan wordt de rechterrijstrook afgesloten voor alle verkeer. Bestuurders moeten er over een rijstrook.
  • Het doorgaand fietsverkeer moet een omleiding volgen ter hoogte van de Vredestraat en de Leffingestraat. Plaatselijk fietsverkeer is in beide richtingen mogelijk tot aan de werkzones.
  • In de Eigen-Haardstraat is er geen doorgang tussen de Elisabethlaan en de Onafhankelijkheidsstraat. 
  • Vanaf de Mariakerkelaan is de Eigen-Haardstraat bereikbaar. Hier is enkel plaatselijk verkeer toegelaten. 

De situatie wordt ter plaatse duidelijk gesignaleerd. 

Het volledige overzicht van alle aanpassingswerken in de Elisabethlaan kan je raadplegen op www.oostende.be/elisabethlaan 

2 REACTIES

  1. Meer control aan Horicabedrijven , wij zien dagelijks hier voor ons Appartement ,mensen die n hele middag op café zitten,nog doodleuk in de auto stappen . Moet weer duren tot er een ongeval gebeurt , hopelijk is dan geen kind van Politie . Al 2 keer gemeld aan hun , kreeg als antwoord ,och dat zijn allemaal arme mensen die daar komen en kunnen de boet’s niet betalen … Moet er nog zand zijn .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in