Vanavond rond 19.00 uur is er een ongeval gebeurd met een bus van De Lijn ter hoogte van het station van Oostende. Volgens de eerste informatie zou de bus een man met een elektrische step gegrepen hebben waarbij die onder de bus terecht kwam. Politie en ambulances waren massaal aanwezig en het verkeer werd voor een tijdje omgeleid.

Iets na 19.00 uur is er een ongeval gebeurd waarbij een man met een elektrische step onder de bus is terecht gekomen. Dat gebeurde op een plaats waar het slecht verlicht is. De buschauffeur had de man niet gezien en de man werd gegrepen. De plaats van het ongeval werd afgesloten door de politie en er was brandweer en ambulances aanwezig.

Een persoon werd afgevoerd naar het ziekenhuis, de persoon zou zwaar gewond geraakt zijn. De politie bleef ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. Enkele uren later is de politie nog steeds bezig met het opmeten.

4 REACTIES

  1. De bus heeft de passant gegrepen… Of is de passant met zijn skateboard zonder om te kijken onder de bus gelopen? Wordt dit het niveau van nieuws vergaren? Genre HLN, alles om De Lijn maar in een slecht daglicht te plaatsen zonder eerst deftig te informeren? Tram ramt vrachtwagen, bus ramt auto… pfff

  2. om dan niet te spreken van de stunten die ik bussen al heb zien uithalen op drukke hoofdwegen, sommigen denken dat ze alles mogen omdat ze groter zijn dan de andere weggebruikers

  3. Die steps zijn levens gevaarlijk. Je ziet ze bijna niet aankomen, hebben heel vaak geen verlichting die werkt en de bestuurders zijn dan nog vaak in het donker gekleed. Winter kledij is vaak donker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in