Een vrouw die vanochtend op de Alfons Pieterslaan aan het fietsen was werd rond 10.40 uur opgeschept door een wagen die plots van haar rijbaan afweek. De oudere bestuurster van de wagen werd vermoedelijk onwel. De fietster werd opgeschept door de wagen en een eind meegesleurd op de motorkap van de wagen.

Een Volkswagen Polo die uit de richting van Petit-Paris kwam week vanmorgen plots van de rijbaan af. Hierbij werd een fietster opgeschept en meegesleurd op de motorkap van de wagen en dat voor tientallen meter. De wagen reed daarna tegen een lichte vrachtauto waardoor het slachtoffer op de grond werd gekatapulteerd. Een derde voertuig kon de vrouw niet meer ontwijken en reed haar ook nog eens aan. Het slachtoffer werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd. We duimen voor de vrouw.

De bestuurster van de Volkswagen Polo werd waarschijnlijk onwel achter het stuur hierdoor verloor ze de controle over haar wagen. De bestuurster raakte zelf ook nog eens gewond bij het ongeval en werd eveneens afgevoerd naar het ziekenhuis.

Bij het ongeval raakten ook nog andere wagens die geparkeerd stonden betrokken. De politie zal het ongeval verder onderzoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in