Vanmorgen gebeurde een zwaar ongeval op de Torhoutsesteenweg in Oostende, op het kruispunt tussen de Torhoutsesteenweg en de Kastanjelaan werd een fietser gegrepen door een vrachtwagen.

Een fietser die de Torhoutsesteenweg wou oversteken werd gegrepen door een vrachtwagen die op de Torhoutsesteenweg reed. De hulpdiensten waren heel snel ter plaatse en dienden de persoon de eerste zorgen toe.

Door het ongeval is de Torhoutsesteenweg momenteel afgesloten vanaf de Mariakerkelaan in de richting weg van het centrum. Ook het verkeer die naar het centrum wil rijden kan niet door.

Even later werd er een witte tent geplaatst om de zorgen toe te dienen.

We hopen dat de verwondingen van de man meevallen.

3 REACTIES

  1. t is een scherm , veel gebruikt om zon wat weg te houden en toeschouwers het zicht te ontnemen . bij langdurige interventies . van een medisch team . is handiger en sneller geplaatst dan de interventie tent

  2. kenuzelveVansteenkiste : blijkbaar ben je niet goed op de hoogte van de gebruiken bij dergelijke interventies waar een tent aan te pas komt, deze dient in de eerste plaats wel degelijk (zoals Hendrik aangeeft) ten behoeve van de medische diensten ter plaatse, bij overlijden van het slachtoffer (zoals in dit geval) blijft de tent gewoon staan ten behoeve van de gerechtelijke diensten achteraf, mvg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in