De handelaars in de buurt van de Visserskaai zijn de overlast van racende chauffeurs aan het nieuwe rondpunt meer dan beu. Het gebeurt regelmatig dat auto’s komen racen op het rondpunt, de auto op de video is er een regelmatige klant. Het racegedrag gebeurt ook overdag en is storend voor de mensen die op het terras zit. De uitbaters zijn bang dat er eerst gewonden moeten vallen vooraleer er ingegrepen zal worden.

Net voor de zomer werd het nieuwe rondpunt geopend op de Visserskaai in Oostende. Het rondpunt maakt deel uit van werkzaamheden die Oostende beter moeten beschermen tegen stormen. Sinds de aanleg van het rondpunt merken de uitbaters in de buurt van het rondpunt op dat er veel wordt geracet op het rondpunt.

Ze namen al contact op met de politie maar die kan voorlopig niet veel doen. De uitbaters van de terrassen in de buurt zijn bang dat het eerst eens fout moet lopen vooraleer er zal ingegrepen worden. Op onderstaande video is duidelijk te horen dat er fel geslipt wordt. De uitbaters hopen dat door het delen van deze video het racen zal ophouden.

3 REACTIES

  1. Waarvoor dienen al de camera’s in Oostende dan eigenlijk voor ?
    Zien ze dat dan niet in de meldkamer om er meteen politie op af te sturen ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in