Het was vandaag heel erg druk in Oostende, heel veel mensen zijn afgezakt naar de kust om Halloween en het verlengd weekend dat eraan komt. Al sinds deze middag zijn alle parkings in Oostende vol enkel op de Strandparking is er nog plaats. Deze drukte resulteerde in drie ongevallen.

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, boom, wolk, plant, buiten en natuur

Rond 15.00 uur kwamen een bromfietser en een personenwagen in botsing op de Torhoutsesteenweg. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de rotonde aan de Rosmolenstraat. De personenwagen wilde afslaan naar de Duinkerksesteenweg maar had de bromfietser niet gezien. De man werd naar het ziekenhuis gevoerd, de man heeft lichte verwondingen.

Frontale botsing op de Nieuwpoortsesteenweg ter hoogte van de vliegschool. En Nissan reed vanuit Middelkerke richting Oostende en week van zijn rijbaan af. Hij reed frontaal op een Dacia die richting Middelkerke aan het rijden was. De bestuurder van de Nissan raakte lichtgewond bij het ongeval.

Ongeval met vluchtmisdrijf

Iets voor 16.00 uur reed een auto tegen een geparkeerde wagen op de Elisabethlaan. De geparkeerde wagen schoot vooruit en reed de wagen die daarvoor geparkeerd was aan. Er was een alerte getuige die de nummerplaat van het voertuig kon noteren. De man had alles zien gebeuren en verwittigde de politie die zijn gestart met een onderzoek maar de dader zal snel gevat kunnen worden dankzij de getuige.

Het is het derde ongeval waarbij vluchtmisdrijf wordt gepleegd in minder dan een week.

Heb jij onze app al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store

1 REACTIE

  1. Toeristen komen graag op vakantie naar Oostende. Maar ze vinden geen taxi aan het station en hebben geen toegang meer tot de ingang van het station per taxi of met hun auto en bagage. Schepen van mobiliteit elimineert meer dan 50 parkeerplaatsen om ze te vervangen door een tuin en fonteinen, op een klein plein in de buurt van winkels in het centrum van de stad. Het pleit voor het gebruik van fietsen, fietstaxi’s en steps ! Onder de toeristen zijn er veel grootouders met hun kleinkinderen die reizen met de trein, taxi of met hun auto. Als de schepen van mobiliteit (sic) verder auto’s en parkeerplaatsen, in het centrum van Oostende en voor het station, afschaft, zullen senioren en toeristen met de auto meer en meer Oostende verlaten en handelaren in de centrum van de stad zal hun omzet drastisch zien dalen. Verschillende winkels hebben het centrum van Oostende reeds verlaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in