Ook vandaag had de politie van Oostende heel wat werk met het sanctioneren van toeristen die toch nog een dagje naar Oostende willen komen. Op verschillende plaatsen in Oostende werden 27 pv’s opgesteld door de politie.

Het gaat voornamelijk om toeristen die toch nog willen genieten van een dagje aan zee. Ondanks het feit dat er al werd opgeroepen om af te zakken naar de kust blijven er toch mensen afzakken. Aan het Kennedyrondpunt werden vandaag 27 pv’s opgesteld voor personen die Oostende binnen wilden zonder geldige reden.

De inbreuken worden vanaf vandaag ook zwaarder beboet, bij een eerste inbreuk kost je dat nu onmiddelijk 250 euro, voor handelszaken die de regels niet respecteren is de boete verhoogd tot 750 euro bij een eerste inbreuk. Bij een tweede inbreuk mag je het in de rechtbank gaan uitleggen en ook daar zullen de boetes niet mals zijn.

Bluuftinjekot blijft dus van toepassing!

6 REACTIES

  1. Vanaf 6 april moet ik mijn vriendin voren naar haar werk in diksmuide ik ben van de opex zodus van de opex naar diksmuide smorgens en namiddag terug halen mag ik dat doen dan moet ze ook geen risico loppen op de bus graag een seintje terug gr Johan vanbesien

  2. Mensen met een tweede verblijf moeten een fiscale tegemoetkoming krijgen voor de maanden die ze niet kunnen genieten van hun buitenverblijf. Zij betalen jaarlijks taksen terwijl ze hier niet ten volle van kunnen genieten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in