Vandaag liet de uitbater Circ, de verdeler van de deelsteps in Bredene en Middelkerke weten dat het de steps weg zal halen. De steps zullen na de herfstvakantie verdwijnen. Circ zegt wel nog te willen terugkomen in 2020.

De afgelopen maanden hebben we samen met de gemeente (Bredene en Middelkerke, red.) een succesvol proefproject opgezet, die ons waardevolle inzichten heeft gegeven. We gebruiken de wintermaanden om deze te analyseren. Intussen zal de gemeente een reglement en licentie opstellen dat past bij Bredene en Middelkerke. Met Circ zijn we alleszins van plan in te tekenen voor deze vergunning zodat we nog sterker kunnen terugkomen. We kijken uit naar een hopelijk verdere samenwerking in 2020 en zullen de gebruikers op de hoogte houden via onze app.”

De beslissing is verrassend omdat er een overeenkomst was tot april 2020, het ziet er dus naar uit dat de exploitatie in Bredene en Middelkerke niet rendabel is tijdens de wintermaanden.

Het zou dus om een soort winterbreak gaan, dat werd ook al ingevoerd in Aalst en in Kortrijk. In Oostende blijven de steps wel de hele winter beschikbaar.

Heb jij onze app al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store
App Winactie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in