Vanmiddag gebeurde op de kustbaan in Bredene een ongeval met een combi van de politie, door het ongeval belandde de wagen van de politie op zijn dak.

De politie reed op het moment van het ongeval met de sirenes aan en wou door het rode licht rijden toen het misliep.

In de Zeewacht kunnen we lezen: “Onze patrouille reed prioritair op de Koninklijke Baan en was onderweg voor een inbraakalarm“, vertelt politiecommissaris Dennis Goes van de politiezone Bredene/De Haan. “De combi wilde indraaien in de Zeelaan en reed daarbij door het rode licht, wat toegelaten is als ze met zwaailichten rijden. De politiemensen hadden echter te laat gezien dat er net op dat moment een auto over stak. De combi botste tegen de auto, kwam tegen een ander voertuig terecht en belandde op zijn dak”, aldus de commissaris.

Er ontstond verkeershinder door het ongeval en de rijweg werd gedeeltelijk afgezet, rond 18.45 was de rijweg uiteindelijk weer vrij.

De twee politiemensen die in de wagen zaten liepen beide lichte verwondingen op en werden naar het ziekenhuis afgevoerd. In de aangereden wagen werden eveneens twee mensen licht gewond.

Straks meer nieuws.

2 REACTIES

  1. Is een zeer gevaarlijk punt voor alle weggebruikers. Goed uitkijken volstaat niet om er je daar veilig te voelen. Wanorde heerst, ik hou er iedere keer mijn hart vast. Nochtans recent helemaal heraangelegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in