Dinsdagavond laat is in Oostende een 24-jarige jongeman overleden na een ongeval met de kusttram. Het ongeval gebeurde ter hoogte van het domein Raversijde rond 23.20 uur, de jongeman (24) kwam onder de tram terecht.

De tramchauffeur had het ongeval zien aankomen en deed nog alles om de tram tijdig te laten remmen, helaas kon een aanrijding niet meer vermeden worden. Het zicht op die plaats is heel erg beperkt.

Na het ongeval kwamen de hulpdiensten massaal ter plaatse, de brandweer bevrijdde de man van onder de tram. De toegesnelde MUG-arts moest helaas vaststellen dat de jongeman al was overleden. Het parket kwam ter plaatse met een verkeersdeskundige om verder onderzoek te voeren naar de omstandigheden van het ongeval.

Volgens eerste verklaringen zou het slachtoffer tussen de tramsporen gelopen hebben. Er is geen sprake van een wanhoopsdaad.

Door het ongeval was er enkele uren lang geen tramverkeer mogelijk tussen Oostende en Middelkerke. De trambestuurder werd ondersteund met psychologische hulp.

2 REACTIES

  1. Heel tragisch !
    Men zal nu misschien eindelijk eens inzien dat er straatverlichting moet geplaatst worden tussen Raversijde en Middelkerke.
    In die strook op de zeedijk ook pikdonker !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in