Vorig jaar werd gestart met de definitieve inrichting van het kruispunt Kapellestraat – Jozef-II straat als autovrij kruispunt. Fase 1 is intussen achter de rug. Op maandag 20 januari 2020 volgt fase 2.

De eerste fase van de werken (t.h.v. kruispunt Kapellestraat – Jozef II straat en tot aan de Sint-Pietersstraat) is intussen achter de rug. Op maandag 20 januari 2020 wordt gestart met fase 2: vanaf kruispunt Jozef II straat – Kapellestraat tot aan de Christinastraat. Het einde van de werken is voorzien tegen paasvakantie 2020.

De opgegeven planning is onder voorbehoud van een vlot verloop van de werken en gunstige weersomstandigheden. Het kruispunt blijft steeds toegankelijk voor voetgangers. Ook handelszaken blijven bereikbaar. De werkzaamheden worden ter plaatse duidelijk gesignaleerd.

Bewoners kunnen terecht bij de firma Streeteo by Indigo (Hendrik Serruyslaan 38, T 059 80 69 59) voor een gratis minderhinderkaart. Aan de omwonenden wordt ook gevraagd om tijdens de werkzaamheden de huisvuil-, pmd-zakken en karton op de hoek van de straat te plaatsen, bereikbaar voor de ophaalwagens.

Meer info bij de directie Openbaar Domein, Vindictivelaan 1, T 059 25 87 10 of openbaardomein@oostende.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in