Prins carnaval verkiezing is al jaren een traditie in Oostende, dit jaar waren er opnieuw twee kandidaten. Mario Ureel en Frederick P. zouden strijden voor de titel van prins-carnaval groot-Oostende maar nadat recent uitlekte dat Frederick P. dronken een dodelijk ongeval veroorzaakte trekt die laatste zich terug.

Het ongeval deed zich voor in 2017 Frederick P. reed toen door het rode licht en reed een motorrijder frontaal aan. De motorrijder overleefde het ongeval niet bovendien bleek F.P. zwaar onder invloed hij had 1,9 promille alchohol in het bloed.

In een interview aan kw.be had de man eerder laten weten dat hij goed bier kan drinken en tappen. Dat is ook tot bij de familie van het slachtoffer geraakt en die reageerder bijzonder ontgoocheld op deze uitlatingen.

Elke kandidaat voor de verkiezing van prins-carnaval moet een blanco strafblad kunnen voorleggen, dat is hier dus niet het geval. Frederick P. stapt uit de race en zo wordt Mario Ureel op 15 februari verkozen tot Prins carnaval Oostende.

Een nieuwe browser die je betaalt in bitcoins om te surfen!

De bronafbeelding bekijken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in