Vanmorgen rond 08.30 uur gebeurde een ongeval ter hoogte van de Elisabethlaan en de Onafhankelijkheidsstraat. Een elfjarige jongen werd er met zijn fiets omver gereden en kwam hierbij ten val. De man die de jongen met de fiets aanreed is doorgereden.

Het is de mama van de jongen die hem uiteindelijk naar spoed heeft gebracht, want de jongen liep een aantal blessures op bij de val. Bij de val raakte de schouder uit de kom en werd de jongen geraakt aan zijn knie.

Mijn zoon heeft de Elisabethlaan overgestoken ter hoogte van rusthuis Lacourt. Hij moest daarlangs om naar zijn school op Stene te gaan. Hij deed dit op het zebrapad aan de verkeerslichten en is dan de Eigehaardstraat ingereden. Er kwam een fietser van links uit de Onafhankelijkheidstraat die hem vol in zijn flank heeft aangereden.

“Mijn zoon zegt dat hij heel rap reed, en denkt dat het een elektrische fiets was, maar is dat niet zeker. De man heeft nog van zijn neus gemaakt op de fiets maar is doorgereden.”

Heeft iemand iets zien gebeuren of weet je wie de man op de fiets is? Neem dan zeker contact op met de politie van Oostende.

Al meer dan 1.800 Oostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in