Vanmorgen rond 08.30 uur gebeurde een ongeval met een fietser op de Torhoutsesteenweg.   Nicolaas Norayma reed met haar fiets op het fietspad zoals het hoort, toen een chauffeur van een bestelwagen rechts afsloeg op de Torhoutsesteenweg.

De man had Nicolaas niet gezien en reed haar omver, Nicolaas werd behoorlijk hard geraakt.   Zij belandde op de grond, een chauffeur van De Lijn die net achter de auto reed en alles had zien gebeuren, is Nicolaas onmiddellijk gaan helpen en hij slaagde erin om haar te doen lachen terwijl zij behoorlijk veel pijn had.

Nicolaas

De chauffeur van De Lijn bleef Nicolaas op een bijzonder vriendelijke manier bijstaan, de man heeft blijkbaar heel wat medische kennis waardoor hij precies wist wat er moest gebeuren tijdens het wachten op de ambulance.

Nicolaas vind het bijzonder jammer dat zij de man niet heeft kunnen bedanken want de chauffeur van de Lijn vertrok opnieuw toen de ambulance aankwam.    

Het enige wat zij weet van de chauffeur is het kentekennummer waarmee hij reed en dat was 0158.   

De fiets is kapot maar de fysieke schade valt al bij al nog mee wat spierpijn en stijfheid.   De politie kwam ter plaatse en bevestigde dat de chauffeur van de bestelwagen in fout was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in