Gisterenavond richtte een bestuurder van een Range Rover een zware ravage aan in de Duinkerksesteenweg in Oostende.

De man reed met zijn wagen maar liefst vijf geparkeerde wagens aan, de politie kon de man oppakken en de man legde een positieve ademtest af.

De bestuurder kwam uit de richting van Middelkerke, een Porsche, Mercedes en Dacia deelde in de brokken. In totaal zijn maar liefst vier wagens klaar voor de sloophamer. Alle wagens werden weggetakeld.

De Range Rover kantelde op zijn zijde en is eveneens total-loss. De man is afkomstig uit Middelkerke. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor een periode van 15 dagen.

In Het Laatste Nieuws lazen we dat de betrokken eigenaars van de wagens moeilijk te bereiken zijn omdat sommigen met vakantie zijn….

De bestuurder van de wagen nam vanmiddag contact op met onze redactie. De man is kapot van wat gisteren is gebeurd en erkent zijn schuld, hij gaat door een bijzonder moeilijke periode in zijn leven.

In tegenstelling tot wat er wordt verklaard is er maar 1 wagen total loss, zijn Range Rover zal ook nog hersteld kunnen worden. De man benadrukt dat hij enorm veel spijt heeft en dat hij zal opdraaien voor de gevolgen.

“Ik rij al 30 jaar met de wagen en dit is mijn eerste ongeval, het praat het niet goed ik besef dat. Ik heb een gigantische fout gemaakt en wil mijn spijt uitdrukken”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in