Zaterdagnacht heeft een 32-jarige bestuurder voor een ravage gezorgd in de Elisabethlaan in Oostende. Bij het ongeval raakten uiteindelijk vijf wagens betrokken, vier geparkeerde voertuigen werden aangereden. De bestuurder een man afkomstig uit Gistel had gedronken en vluchtte weg van de spoedafdeling waar hij na het ongeval naartoe werd gebracht.

De bestuurder reed met zijn wagen op de Elisabethlaan toen hij om onduidelijke redenen van zijn rijvak afweek en inreed op twee geparkeerde voertuigen. De klap was zo hevig dat die op hun beurt nog eens twee andere geparkeerde voertuigen beschadigden. De wagen van de aanrijder is klaar voor de schroothoop. De bestuurder raakte gewond bij het ongeval en werd overgebracht naar het ziekenhuis.

foto: Depannage SOS

De bestuurder weigerde om verzorgd te worden in het ziekenhuis en verliet de spoedafdeling. De politie ging de man dan maar thuis op zoeken en daar legde hij een positieve ademtest af. De man mocht zijn rijbewijs onmiddellijk inleveren voor 15 dagen en mag zich aan een gepeperde rekening verwachten.

foto: Depannage SOS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in