Bij het zware ongeval van vanmorgen tussen twee bestelwagens op de hoek van de Gistelsesteenweg en de Kapittelstraat vielen twee gewonden. Beide bestuurders liepen slechts lichte verwondingen op en dat mag een mirakel heten als je de bestelwagens bekijkt.

Het ongeval gebeurde al vanmorgen vroeg rond 04.30 uur, volgens de politie was het de bestuurder van de witte bestelwagen die van zijn rijvak afweek. De bestuurder reed in de richting van Gistel maar reed bijna volledig op het andere rijvak. De impact van de botsing was daarmee bijzonder hard.

De tegenligger belandde in de gracht en de witte bestelwagen kantelde na de klap om. Toen de hulpdiensten toekwamen bij het ongeval was de bestuurder van de witte bestelwagen uit zijn wagen kunnen kruipen. De andere bestuurder zat gekneld in zijn wagen, de wagen moest opengeknipt worden om de man te kunnen bevrijden.

Positief op drugs en alcohol

De 23-jarige bestuurder heeft een positieve test afgelegd voor zowel drugs als alcohol, daarop werd zijn rijbewijs onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in