Dinsdagavond omstreeks 23.45 uur gebeurde een zwaar ongeval op de Nieuwpoortsesteenweg. Een wagen ramde er twee wagens die geparkeerd stonden, de bestuurder stopte even na het ongeval maar reed dan opnieuw weg.

De klap veroorzaakt door het ongeval was zeer hevig want een aantal buurtbewoners werd gewekt en ging buiten kijken wat er gebeurd was. Een wagen had door een manoeuvre twee geparkeerde voertuigen vol geraakt. De brokstukken lagen over de hele Nieuwpoortsesteenweg verspreid. Eén auto en één bestelwagen raakten hierbij zwaar beschadigd.

De bestuurder die het ongeval veroorzaakt heeft moet ook veel schade opgelopen hebben aangezien er verschillende stukken van de wagen op het wegdek zijn achtergelaten. Getuigen zagen een grijze break, waarschijnlijk een BMW wegrijden. De politie van Oostende was snel ter plaatse en deed de eerste vaststellingen.

De bestuurder reed na het ongeval gewoon door maar het zal waarschijnlijk niet echt moeilijk zijn om de man op te sporen. Er loopt namelijk een oliespoor waardoor de wagen makkelijk te volgen zal zijn. De bestuurder zal dus snel gevonden worden, we kijken uit naar het politieverslag.

Heb jij onze app al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in