Het was al aangekondigd dat het een druk weekend ging worden en dat blijkt nu ook effectief het geval te zijn. Op Twitter circuleren al tal van foto’s van veel volk in verschillende stations, de meesten onder hen op weg naar zee. Gisteren had burgemeester Tommelein nog opgeroepen om geen extra treinen naar zee in te leggen.

Sinds vanmorgen is het in verschillende stations al heel erg druk. In het station van Gent, Brugge, Brussel en Leuven is de NMBS daarom al begonnen met haar drukteplan. Dit houdt in dat reizigers tegengehouden worden nog voor ze aan het perron aankomen wat daar dan weer voor problemen zorgt.

Het is nu al druk in het centrum van Oostende en het meerendeel van de reizigers moet nog aankomen, het zal dus een drukke dag worden voor de politie en stewards in Oostende.

Blijkbaar hebben we in al die tijd dan toch nog niet zoveel bijgeleerd, of zoals Lecterr het zo mooi kan samenvatten

2 REACTIES

  1. De Oostendenaar zal zich wel maanden mooi aan de regels houden.Om het nu weer te zien verkloten door de horden toeristen.Veel te dicht opeen.Mondmasker maar half op.Morgenavond weer allen naar huis,en over twee weken in Oostende weer stijgende cijfers.

  2. Mens is een stom kuddedier. Allemaal naar eenzelde plaats trekken. Blijkbaar nog niets geen lessen getrokken uit de pandemie. Egoïstische schande!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in