Vandaag werden op alle toegangen naar de Zeedijk van Oostende dranghekkens geplaatst door de stadsdiensten. Die dranghekkens worden geplaatst op vraag van de politie van Oostende, de bedoeling van de dranghekkens is om de mensen te herinneren om afstand te bewaren.

Er wordt dit weekend veel volk verwacht op de Zeedijk, er wordt voor het eerst dit jaar echt mooi weer verwacht. Dat zou veel mensen naar buiten kunnen lokken die eindelijk eens van het mooie weer willen genieten. Daarom zal de politie dit weekend bijzonder streng controleren dat de vooropgestelde maatregelen en vooral de social-distance worden gerespecteerd.

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht en buiten

Iedereen die De Zeedijk op wil wandelen zal daar aan herinnerd worden. De Zeedijk afsluiten is voorlopig geen optie en men rekent dus op de goodwill van de mensen.

4 REACTIES

  1. Naar buiten gaan op minder drukke tijdstippen zou al helpen ,zoals smorgens vroeg eens naar de zee gaan kijken en of savonds laat ,Maar iedereen gaat wandelen tussen twee en vijf ,doe dit eens op een ander tijdstip dat zou een groot verschil zijn

  2. Naar buiten gaan op minder drukke tijdstippen zal zeker helpen. Vandaag heb ikzelf ook genoten van een fietstocht op de zeedijk. Ik ben er mij van bewust dat ik enorm veel Chance heb om Oostendenaar te zijn en hier te wonen, na 3 weken grotendeels in mijn kot te blijven, af en toe naar buiten voor noodzakelijke boodschappen, kwam ik natuurlijk andere oostendenaars tegen en werd op op gerespecteerde afstand even halt gehouden. Wow Zalig were u klaptje doen!!! Maar regelmatig komt politie voorbij op de fiets, de moto of politiewagen en die lieten Niet toe om even zittend te rusten op de “blauwe stenen” de afboording op de zeedijk, zelfs niet voor ouderen die met rollator of hulpmiddelen stappen….. Daar heb ik het behoorlijk moeilijk mee… Als je nu de nodige afstand neemt, waarom mag je dan niet ZITTEN en genieten an ’t zeitje???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in