Vanavond iets voor 17.30 uur gebeurde een ongeval ter hoogte van het kruispunt van de Torhoutsesteenweg en de Stuiverstraat in Oostende.

Een vrouw reed in de richting van het centrum op de Torhoutsesteenweg toen ze verrast werd door de vluchtheuvel op het kruispunt van de Torhoutsesteenweg en de Stuiverstraat. De vrouw ramde de vluchtheuvel, verloor de controle over haar wagen, raakte een wagen die in de tegenovergestelde richting reed en eindigde tegen een geparkeerde wagen. Die geparkeerde wagen heeft de grootste slag opgevangen en raakte ook nog een andere geparkeerde auto. In totaal zijn vier wagens betrokken geraakt bij het ongeval. Twee van de wagens zijn klaar voor de sloophamer. Hoe het komt dat de vrouw de controle over haar wagen is verloren, dat is momenteel nog niet duidelijk.

Twee wagens staan in tegenovergestelde richting op de Torhoutsesteenweg. Een van de wagens werd op het voetpad gekatapulteerd door de slag.

De Torhoutsesteenweg is gedeeltelijk versperd door het ongeval er kan dus file ontstaan. De politie van Oostende werd verwittigd en is ter plaatse om de nodige vaststellingen te kunnen doen.

Beide wagens liepen veel schade op maar gelukkig raakte niemand gewond bij het ongeval.

Al meer dan 3.300 Ostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in