Op het strand van Mariakerke wordt vanaf de paasvakantie een verhuurlocatie voorzien voor strandmeubilair, ter hoogte van de Diksmuidestraat. Stad Oostende lanceert hiervoor een oproep naar mogelijke uitbaters.

Op het strand van Mariakerke wordt ter hoogte van de Diksmuidestraat een zone voorzien voor onder andere strandstoelen. De zone heeft de breedte van 3 strandcabines en een diepte van 20 meter vanaf de voorgevel van de exploitatiecabine richting de zee.

De uitbater mag vast strandmeubilair verhuren in deze zone, maar ook los materiaal dat door badgasten kan meegenomen worden buiten deze zone. Het gaat over strandstoelen, strandzeilen en parasols, die gehuurd kunnen worden door strandgangers op zoek naar extra comfort. De nieuwe verhuurlocatie past ook in de profilering van Mariakerke als meest familievriendelijke strand van de Kust.

Geïnteresseerde uitbaters kunnen zich inschrijven tot 5 april 2021 om 10.00 uur. De toewijzing gebeurt per opbod. De overeenkomst geldt voor negen jaar met mogelijkheid tot verlenging. Het eerste seizoen kan starten vanaf de toewijzing.

Alle informatie en het inschrijvingsformulier zijn te vinden op www.oostende.be/strandmeubilair.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in