Op zaterdag 15 en zondag 16 augustus 2020 wordt het aanmeldingssysteem voor de drie drukste stranden in Oostende opnieuw geactiveerd. Aanmelding is nodig van aan het Zeeheldenplein tot net voor de Venetiaanse Gaanderijen.

Volgend weekend wordt opnieuw warm weer voorspeld. Daarom besliste Stad Oostende om op zaterdag 15 en zondag 16 augustus 2020 het aanmeldingssysteem voor de drie drukste stranden opnieuw te activeren. Dit systeem moet ervoor zorgen dat de social distancing op deze stranden gegarandeerd is. Het systeem is enkel actief op het Klein Strand, Groeistrand en Groot Strand, dus van aan het Zeeheldenplein (aan de ‘rode blokken’ / Rock Strangers ) tot net voor de Venetiaanse Gaanderijen. Op de andere stranden is aanmelden niet nodig.

Hoe aanmelden?

Iedereen kan vanaf vandaag (11 augustus) gratis aanmelden via de website visitoostende.be/strand, via de balie van Toerisme Oostende, het UiTloket of het gratis nummer 0800 62 167 (tussen 08.00 en 20.30 uur). Deze aanmelding garandeert je een plekje op de stranden in het centrum bij aankomst voor 15.00 uur. Het systeem wordt momenteel geactiveerd voor zaterdag 15 en zondag 16 augustus 2020, maar dit kan nog verlengd worden.

Geef een reactie