Sinds vanmiddag wordt er gezocht naar een 16-jarige jongen die voor het laatst gezien werd in het water ter hoogte van de westelijke strekdam. Daarmee bestaat de kans dat de jongen in het water terecht zou geraakt zijn. Er werd een grote zoekactie opgezet met de strandredders, de kustwacht, de NH90-helikopter en de brandweer. Voorlopig is er nog geen spoor van de jongeman.

Al sinds vanmiddag is er een grote zoekactie aan de gang op het strand van Oostende. Boten van de strandredders, brandweer, kustwacht en scheepvaartpolitie worden ingezet in de zoektocht naar een 16-jarige jongen. Hij werd het laatst gezien door zijn vrienden toen hij in de richting van de zee wandelde dat was rond 16.00 uur.

De redders zijn het hele strand aan het afzoeken naar de jongeman maar er bestaat ook de kans dat de jongeman in het water is geraakt en te ver zou zijn gezwommen. Het springtij zou de jongen verrast kunnen hebben waardoor hij dieper in zee is terecht gekomen. De zoektocht duurde nog tot 19.00 uur, de helikopter is gaan tanken en werd vervangen door drones. Nu wordt de zoektocht verplaatst naar de Oosteroever.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in