Amper drie dagen na de broodnodige overwinning tegen Anderlecht moet KVO opnieuw aan de slag tegen een topper. Vanavond speelt KVO tegen Club Brugge voor een plaats in de volgende ronde van de Beker van België.

Dat KVO vertrouwen getankt heeft tegen Club Brugge daar moet niet aan getwijfeld worden. De drie punten die zondag gepakt werden helpen KVO om een beetje los te komen van de degradatiezone.

De terugkeer van Akpala en Palaversa maken van KVO een andere ploeg. Eens zien wat ze vanavond kunnen presteren, deze keer niet tegen een middenmotor uit de Belgische competitie maar tegen de autoritaire leider.

De toekomst van KVO blijft onzeker

Vanavond zal de Versluys Arena compleet uitverkocht zijn voor dit bekerduel en dat is ook een financiële opsteker voor KVO. De overwinning tegen Anderlecht wist echter de financiële problemen niet uit.

De vete tussen de huidige voorzitter en Coucke zou nog wel eens een staartje kunnen krijgen. Coucke moet nog altijd 6,2 miljoen euro krijgen van KVO en daar is nog geen oplossing voor gevonden. De toekomst van KVO hangt dus ook af van de goodwill van Coucke.

Om de licentie voor volgend jaar te behalen moet KVO dringend op zoek naar 2,5 miljoen euro. Lukt dat niet dan komt de licentie in gevaar. Ondertussen horen we weinig tot niets over mogelijke externe investeerders die KVO zouden overnemen.

Sportief gaat het dan wel wat beter, de toekomst van KVO is nog altijd heel erg onzeker.

Al meer dan 2.700 Ostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in