De turnsporthal van sportcentrum Mr. V-Arena kreeg een gloednieuwe vloer. De drie Oostendse turnclubs Willen is Kunnen, KOTV Noordzee en De Zeester kunnen zo trainen op een Olympische turnvloer.

In de turnsporthal van sportcentrum Mr. V-Arena is een nieuwe Olympische turnvloer in gebruik genomen. De speciale verende vloer met een oppervlakte van 196 m² wordt door de Oostendse turners gebruikt als onderdeel van het toestelturnen en voor disciplines zoals acrogym.

De turnsporthal dateert uit 2006 en na 15 jaar van zeer intensief gebruik had de oorspronkelijke turnvloer haar maximum levensduur bereikt. Bovendien was ze niet meer wedstrijdconform. Stad Oostende heeft hier dan ook werk van gemaakt, zodat onze gymnasten niet naar andere steden moeten uitwijken om te kunnen trainen op een echte wedstrijdvloer.

De turnclubs Willen is Kunnen, KOTV Noordzee en De Zeester hebben de nieuwe turnvloer gezamenlijk uitgetest en goed bevonden. De investering die volledig door de Stad wordt gedragen bedraagt 53.542,50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in