Start 2020 gezond met sport aan zee

Sport aan Zee verwelkomt je graag in het nieuw decennium met een gevarieerd en uitgebreid sport- en beweegaanbod. Hierbij worden elke week aan democratische prijzen meer dan 40 sportactiviteiten aangeboden zoals yoga, fitness, karate, aqua fitness, pilates, tafeltennis en zwemmen.

Op een rustige manier aan de conditie werken of genieten van een groepsles op swingende muziek? Er is voor elk wat wils. Zo zijn booty balance, fit & fun en tropical dance nieuw in het aanbod naast blijvende succesformules zoals Zumba, pilates, yoga en fitness. Heel wat activiteiten worden aangeboden in samenwerking met de sportclubs, die staan te popelen om je op deskundige wijze te begeleiden.

Ontdek het vernieuwde aanbod

Hoe deelnemen?

Deelnemen kan met een sportkaart van 20 euro (8 beurten) die vanaf vrijdag 3 januari 2020 te koop is bij de dienst Sport in sportcentrum Mr. V-Arena, in het Zwembad of in Cultuurcentrum De Grote Post. Wie nog een oude sportkaart bezit, kan die verder opgebruiken.

Sporten met de UiTPAS met kansentarief

Heb je een beperkt inkomen en woon je in Oostende? Dan heb je recht op een UiTPAS met kansentarief. Je geniet hiermee van 80% korting en betaalt dus 0,50 euro per activiteit.

Voor meer info over de voordelen en voorwaarden van de UiTPAS: surf naar www.uitinoostende.be/uitpas

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in