Nadat KVO eerder vandaag afscheid nam van Dennis Van Wijk als trainer van de club moest KVO nu ook bekend maken dat sportief manager Guy Ghysel stopt bij KVO. Guy Ghysel is al meer dan 32 jaar actief bij KVO, dat zich in onstuimige wateren bevindt.

Guy Ghysel liet de eer aan zichzelf en zou volgens geruchten zijn lot verbonden hebben aan Dennis Van Wijk die eerder de dag de laan uitgestuurd werd. KVO heeft het dit jaar niet gemakkelijk en naast de sportieve zijn er ook de financiële zorgen.

Ghysel had dit jaar zeer beperkte middelen om mee te werken en een paar transfers zoals Neto flopten. KVO liet het volgende weten via hun website.

Na eerder Dennis Van Wijk neemt KVO vandaag ook afscheid van Guy Ghysel. Guy is een KVO-man pur sang en werd na het vertrek van Hugo Broos aangesteld als Sportief Manager. Hij nam zelf de beslissing om met onmiddellijke ingang te stoppen.

Guy Ghysel was 32 jaar actief bij KVO. Eerder als jeugdtrainer, jeugdverantwoordelijke, hulptrainer, sportief manager en scout, sinds een tiental maanden weer als sportief manager. Nu neemt hij echter de beslissing om een stap opzij te zetten.

“Na het vertrek van Kare Ingebrigtsen kozen we voluit voor Dennis Van Wijk als trainer. Ik kende Dennis nog van vroeger en hij was in mijn ogen de juiste kandidaat om over te nemen. Na zijn ontslag neem ik mijn verantwoordelijkheid en zet ik een stap opzij. Of ik in de toekomst nog terugkeer in een andere hoedanigheid is niet aan de orde, nu primeert het behoud van KVO. Ik hoop oprecht dat de club zich de komende twee speeldagen kan handhaven in eerste klasse, ” aldus Guy Ghysel.

“We bedanken Guy voor zijn geleverde werk in moeilijke omstandigheden. Ik betreur, maar aanvaard zijn beslissing,” aldus voorzitter Frank Dierckens.

Dit artikel wordt jou aangeboden door: Seaboys Digital Agency

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in