Dat er in Oostende heel wat talent rondloopt dat weten we maar al te goed. Quinten Bossche is daarvan een mooi voorbeeld al jaren domineert hij het jetskiën in België en dat bekroonde hij vorig weekend met een Europese titel.

Zondag was er de eerste manche van het EK in Lac de l’eau d’heure in België. Quinten Bossche uit Oostende startte er in zijn reeks, de GP 1 de zwaarste klasse in het jetski, vanop de vijfde plaats. Tijdens de erg spannende race stormt hij zijn concurrenten één voor één voorbij naar winst in de reeks en dus ook het Europees Kampioenschap.

JET SKI WORLD SERIES 2019 – Round1(Live07-07)

Live July 7 (Final) Continue FreestyleJET SKI WORLD SERIES 2019Eau D'Heure Lakes, Belgium

Geplaatst door Jet Ski World Series op Zondag 7 juli 2019
Vanaf minuut 20 komt Quinten in actie in zijn EK-triomf

De volgende reeksen van de World Series gaan door in Lake Havasu in Arizon (USA) die race geldt tevens als WK en dan is er nog een 3e reeks in Pattaya in Thailand.

Met de winst in de eerste editie is Quinten vol zelfvertrouwen voor de volgende manches waar hij dan ook naar uitkijkt. Quinten behaalde ondertussen al 15 (jawel U leest het goed) wereldtitels en binnenkort hebben we dus misschien een 16-voudig Ostends Wereldkampioen jetski!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in