Op vrijdag 20 december vertrokken een 4-tal karate atleten van Budo Karate Oostende onder begeleiding van coach Emanuel Misselyn richting Sittard (NL). Dit voor de 13e Sittard cup International. Dit tornooi stond gepland als laatste voorbereiding naar het Vlaams – en Belgisch kampioenschap die zullen plaatsvinden in januari en februari 2020.

Voor Afrodite Nierynck, Chelsey Vandamme, Michiel Dhulst & Sonny Christiaen was dit het ideale moment om nog een laatste ervaring op te doen tegen internationale weerstand uit Duitsland, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en andere landen. Zowel Afrodite en Sonny veroverden beiden een podiumplaats. Afrodite won haar reeks en werd 1e.

Sonny volgde dit jaar zichzelf en werd terug 3e. Voor Chelsey en Michiel deze keer geen podiumplaatsen. Chelsey kon niet te volle trainen door examens en Michiel vocht een eerste maal in de junioren categorie waarin de weerstand net iets te hoog was (wereldtop). Coach Emanuel Misselyn is alvast tevreden en ziet een positieve evolutie van alle 4 atleten. Volgende stop “Vlaams kampioenschap” te Leopoldsburg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in