KV Oostende heeft het contract van Fabrice Ondoa met onmiddellijke ingang beëindigd omwille van het organiseren van én aanwezig zijn op een lockdownparty.

Tijdens de nacht van zaterdag op zondag werd de Oostendse politie opgeroepen omwille van geluidsoverlast in het appartementsgebouw van Fabrice Ondoa in de Koningsstraat. Het bleek om een lockdownparty te gaan waarbij een tiental personen alle coronamaatregelen met de voeten trad. Toen de politie ter plaatse kwam, werden zij bovendien verbaal belaagd door de feestvierders en werden er 11 PV’s opgesteld.

“Als voetbalclub kunnen wij dergelijk egoïstisch en onverantwoord gedrag niet tolereren, ” aldus Executive President Gauthier Ganaye. “We zijn opgelucht dat wij tot nu toe nog geen enkele covidbesmetting gehad hebben en we doen er ook alles aan om dat zo te houden. Daarom wijzen we onze spelers steevast op hun plichten en zij nemen ook hun verantwoordelijkheid op. De coronaprotocollen worden strikt nageleefd. KVO als club staat boven het individu en gezien de ernst van deze feiten zien we ons dan ook genoodzaakt om de ontslagprocedure ten opzichte van Fabrice Ondoa in gang te zetten.”

5 REACTIES

  1. Groot gelijk, Sorry. Een voetballer heeft een voorbeeldfunctie. Of het nu ene van KVO of Anderlecht of Genk is…. Eigen schuld, dikke bult

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in