Nadat bekend raakte dat het Amerikaanse Pacific Media Group het bod om KVO overnemen introk, is KVO volop aan het zoeken naar een andere overnemer. Volgens Het Nieuwsblad heeft KVO zichzelf een maand gegeven om de club van het faillissement te redden.

Er zouden nu nog drie pistes op tafel liggen, bij die drie mogelijkheden zit ook één partij die eerder al interesse toonde in een overname van KVO. Het gaat om David Blitzer, de man is nu al voor een deel eigenaar van het Engelse Crystal Palace en een Spanjaard. In januari was deze partij nog bereid om 100 % van de aandelen over te nemen en ze wilden daarvoor 5,5 miljoen euro betalen.

KVO voorzitter Dierckens heeft dat bod destijds geweigerd omdat hij zelf voorzitter wou blijven en een stuk van zijn aandelen wou behouden. Diezelfde partij zou vandaag voor de overname van KVO nog 1 miljoen euro willen betalen. De voorzitter zou zijn vraagprijs gezakt hebben tot twee miljoen euro. Hoe ver de onderhandelingen staan is niet duidelijk, maar er zal in de komende dagen een oplossing gevonden moeten worden als KVO van het faillissement gered wil worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in